Logo 7Pixels

City Management Tool

Agus Sport and Events regelt alles van A tot Z voor internationale topteams bij voetbal duels buiten hun land. "Good service makes the difference"; vanuit die gedachten kwam de vraag om een tool te ontwikkelen waar alle kennis is vastgelegd.

Van wireframe naar design

City Management Tool - 7Pixels City Management Tool - 7Pixels

De uitdaging

Kwaliteit en service staan hoog in het vaandel. Hoe zorg je ervoor dat dit gewaarborgd wordt bij klanten die in het hoogste segment van de Europese voetbalcompetitie acteren? Door in ieder geval te starten met luisteren naar deze klant. Waar liggen jouw behoeftes? Welke informatie is noodzakelijk voor het slagen van dit product? Wanneer en hoe kunnen we succes definiéren? Door de eindklant centraal te zetten in dit proces en de kwaliteit en ervaring van Agus Sport & Events (ASAE) hierin te mengen zijn we tot een sterk eindresultaat gekomen dat perfect aansluit bij de wens van de klant.

Wireframing

De eerste stap was het idee zo goed en visueel mogelijk op papier krijgen. Dit is gedaan aan de hand van wat simpele schetsen. De werkwijze van ASAE vertalen naar een systeem waarin dezelfde kwaliteit geboden wordt. Waar start je als klant, welke informatie heb ik nodig en wanneer ben ik tevreden en is er succes geboekt? Door antwoord te geven op deze vragen kwam we snel tot een eerste set wireframes.

Informatievoorziening

Een belangrijk onderdeel van de tool was de informatievoorziening. Alle informatie uit het hoofd halen en op "papier" zien te krijgen. Welke informatie is belangrijk voor de doelgroep? Alle informatie in de tool is terug te vinden op het internet (zoals vrijwel alles). De kracht van ASAE zit hem juist in de informatie om te toveren naar hapklare informatie waar de doelgroep op zit te wachten. Deze informatie verzamelen op een plek is waar ASAE zich onderscheid van de rest.

Het juiste moment kiezen

De Europese voetbaltop is een snelle wereld. Wanneer het op de lotingen aankomt is er noodzaak om snel te kunnen handelen. Een uitwedstrijd moet snel geregeld worden. Rust en controle is gewenst en alles moet vlekkeloos verlopen tijdens deze organisatie. Zo ook tijdens het voorwerk. Wanneer is dan het juiste moment om de clubs van informatie te voorzien? Juist, direct tijdens de loting. Hoe? Door een slimme API koppeling. Door de tool te koppelen met live fixtures weet het vrijwel direct na de loting welke teams in welke steden moeten spelen. Het systeem bekijkt welke speelsteden er beschikbaar zijn, controleert wie er toegang moet hebben tot de informatie en verstuurt direct een e-mail met daarin de uitnodiging tot de tool. 

Alleen de informatie rondom jouw speelsteden worden inzichtelijk gemaakt. Speel je een wedstrijd in eigen land? Dan snappen we dat dit niet meegenomen hoeft te worden in de service van ASAE. We laten deze dan ook niet zien. Een slimme tool die jou alleen voorziet van de informatie die belangrijk is. Tailored to your needs. 

City Management Tool - 7Pixels

Toegepaste producten

In dit project zijn diverse producten gebruikt. Hieronder vindt je een kort overzicht van deze producten. Klik door om meer te weten te komen over het product.

City Management Tool - 7Pixels

Concepting

Goed idee in je hoofd maar niet de mogelijkheid om het goed op papier te krijgen? Wij helpen je graag om jouw idee tot leven te laten komen in een visueel concept.

Meer over Concepting
City Management Tool - 7Pixels

Informatie Architectuur

Het structureren van informatie gebeurt overal om je heen. Of je nou de vertrektijd van je trein zoek op een bord of de locatie van een WC op een evenement. Het aanbrengen van structuur in informatie is…

Meer over Informatie Architectuur
City Management Tool - 7Pixels

Wireframing

De eerste lijnen van je nieuwe web- site of applicatie op papier zetten. Met een wireframe maken we puur schematisch een indeling van de website. Zo krijg je al snel een gevoel bij de structuur van je…

Meer over Wireframing
City Management Tool - 7Pixels

Prototyping

Wil je testen of jouw product draagvlak heeft bij de doelgroep? Dan is het maken van een prototype de oplossing. Breng snel een product uit, test het bij de doelgroep en evalueer de uitkomsten. Verwerk…

Meer over Prototyping

Hulp nodig bij een gaaf project?

Laten we dan snel een afspraak maken. Laat ons weten met welk gaaf idee je bezig bent zodat wij alvast wat voorwerk kunnen doen.

Kom in contact