Logo 7Pixels

Redesign Mybnbmanager

Geld verdienen met je woning terwijl jij op vakantie bent? En dan ook nog eens zonder al het gedoe er omheen? Klinkt goed? Dan is bnbmanager jouw partij. Ze ontzorgen van A tot Z en vragen daar alleen een deel van de opbrengst voor terug (dus geen vaste kosten). Het aanmelden hiervoor wordt je (nu) zelfs makkelijker gemaakt in een eigen "Mybnbmanager" omgeving.

Bekijk website

Voor en Na

Mybnbmanager - 7Pixels Mybnbmanager - 7Pixels

De uitdaging

Je woning(en) beheren op één plek met het grootste gemak. Dat is het doel van de omgeving. Het systeem gebouwd en volledig werkend met de juiste koppelingen naar alle verkoop kanalen. De registraties bleven echter uit en gebruikers hadden moeite met het afronden van het proces. Ze liepen vast in de warboel van informatie en kregen onvoldoende feedback om verder te kunnen. 

Informatievoorziening

Een account aanmaken, willen zien hoeveel je woning waard is maar eerst een grote hoeveelheid velden invullen. Dat is niet handig. Zo hebben we eerst gekeken naar de meest belangrijke informatie. Wat hebben we nodig om een profiel aan te maken? Laten we daar dan mee starten. Is de interesse gewekt? Dan is de klant ook bereid om meer informatie achter te laten. Laagdrempelig starten om vervolgens te overtuigen.

Overzicht

Je account is aangemaakt. Nu kunnen we starten met het toevoegen van je woning(en). Eerste keer? Dan opent de pagina direct met de property wizard. Je kunt direct starten met het toevoegen van je woning. Door met duidelijke stappen en voortgang te laten zien hoeveel er nog moet gebeuren zijn gebruikers minder snel geneigd af te haken. Door het bundelen van de informatie onder de juiste koppen zorgen we voor overzicht. 

Beheer je woning(en)

Nadat de woning is toegevoegd kan de verhuur beginnen. Bnbmanager heeft de benodigde informatie en kan zijn systemen aan het werk zetten. Advertenties worden aangemaakt, properties worden naar de juiste kanalen gezet en het systeem doet het werk voor jou. Het enige dat je nu nog hoeft te doen is af en toe inloggen om je beschikbaarheid af te geven. Is je woning veel geld waard in een drukke periode? Dan laten wij dit je weten door een e-mail in je inbox. Jij geeft je beschikbaarheid af, boekt alvast een vakantie en bnbmanager doet de rest. Genieten van je vakantie, zonder gedoe!

Dashboard

Met een simpel en overzichtelijk dashboard zie je precies wat jouw woning heeft opgebracht. Je ziet belangrijke up-coming data voor de verhuur en geeft snel en eenvoudig aan wanneer je woning beschikbaar is. Facturen downloaden en je boekhouding bijwerken. En dat alles vanuit 1 omgeving.

Mybnbmanager - 7Pixels

Toegepaste producten

Benieuwd of wij ook iets voor jou kunnen betekenen? We hebben in dit redesign project gebruik gemaakt van onderstaande producten. Hierin lees je inhoudelijk meer over de toegepaste technieken.

Mybnbmanager - 7Pixels

Applicatie Analyse

Een webapplicatie laten bouwen die niet echt doet wat je zou willen? Je hebt moeite met de communicatie tussen jou en de developers. Laat mij dit gesprek dan overnemen. Ik help je graag om jouw wensen…

Meer over Applicatie Analyse
Mybnbmanager - 7Pixels

Informatie Architectuur

Het structureren van informatie gebeurt overal om je heen. Of je nou de vertrektijd van je trein zoek op een bord of de locatie van een WC op een evenement. Het aanbrengen van structuur in informatie is…

Meer over Informatie Architectuur
Mybnbmanager - 7Pixels

Prototyping

Wil je testen of jouw product draagvlak heeft bij de doelgroep? Dan is het maken van een prototype de oplossing. Breng snel een product uit, test het bij de doelgroep en evalueer de uitkomsten. Verwerk…

Meer over Prototyping
Mybnbmanager - 7Pixels

Conversie Optimalisatie

Heb je veel bezoekers op je website maar ben je niet tevreden met de resultaten? Of meet je nog helemaal geen succes en ben je benieuwd hoe goed jouw website converteert?

Meer over Conversie Optimalisatie

Heeft jouw product een redesign nodig?

Lees eerst wat meer over de technieken die zijn toegepast of neem actie en laat ons weten waar je mee bezig bent.

Kom in contact