Logo 7Pixels

7Pixels

Digitale producten ontwikkelen die resultaatgericht zijn waarbij de gebruiker centraal staan. Klinkt simpel, is het vaak niet! Veel websites of applicaties worden gebouwd op aannames. 7Pixels probeert die aannames eerst te beantwoorden voordat we gaan bouwen. Wie dat doet? Dat lees je hier.

Over 7Pixels - 7Pixels

7Pixels

Mijn naam is Coen Siebenheller en in 2015 is 7Pixels Media officieel de naam van het bedrijf geworden. 7Pixels is een samenvoeging van het eerste deel van mijn achternaam "Sieben" wat Duits is voor 7 en Pixels staat voor de pixels die ik gebruik bij het bouwen van digitale producten.

Coen Siebenheller

Het ontwerpen van een product draait om functionaliteit en gebruiksvriendelijkheid. Het is mijn taak als UX/UI-Designer om na te denken over hoe een product of dienst het huidige gedrag van jouw gebruikers kan opvangen. Gebruikers zijn ongeduldig. Ze zijn waarschijnlijk ook afgeleid. Houd het simpel en mooi, leuk en functioneel. Esthetiek ondersteund door een sterk concept is wat mij drijft.

Met 7+ jaar ervaring in het vak heb ik zowel aan klantzijde als bureauzijde morgen werken aan mooie producten als; 'mijn omgevingen', webshops, web applicaties en multi site platforms. Binnen deze projecten werk ik met verschillende skills als research, concepting, interaction design, information architecture, prototyping, UI design & UX design.

Samen jouw nieuwe project bespreken?

Starten met een nieuw tof project en benieuwd of ik iets voor je kan betekenen? Laten we dan snel een afspraak inplannen.

Maak een afspraak