Logo 7Pixels

7Pixels

Digitale producten ontwikkelen die resultaatgericht zijn waarbij de gebruiker centraal staan. Klinkt simpel, is het vaak niet! Veel websites of applicaties worden gebouwd op aannames. 7Pixels probeert die aannames eerst te beantwoorden voordat we gaan bouwen. Wie dat doet? Dat lees je hier.

Over 7Pixels - 7Pixels

7Pixels

Mijn naam is Coen Siebenheller en in 2015 is 7Pixels Media officieel de naam van het bedrijf geworden. 7Pixels is een samenvoeging van het eerste deel van mijn achternaam "Sieben" wat Duits is voor 7 en Pixels staat voor de pixels die ik vul bij het bouwen van digitale oplossingen. Inmiddels is het deel Media vervallen en ga ik nog verder onder de naam 7Pixels.

Coen Siebenheller

Als UX/UI designer werk ik graag aan innovatieve oplossingen. Daarbij vind ik het de kunst om de eenvoud van het design te benadrukken. Een complexe interactie of een ingewikkeld proces terug te dringen naar een simpele visuele oplossing.

Ik ben een gepassioneerde UX/UI Designer die de vragen ‘waar’, ‘wanneer’, ‘waarom’ en ‘hoe’ stelt bij het ontwikkelen van een product. Met mijn ervaring, creativiteit én door het luisteren naar de gebruiker vertaal ik deze vragen naar een sterk UX-concept. Deze vertaling verwerk ik uit in een gebruiksvriendelijke User Interface.

 

Samen jouw nieuwe project bespreken?

Starten met een nieuw tof project en benieuwd of ik iets voor je kan betekenen? Laten we dan snel een afspraak inplannen.

Maak een afspraak