Logo 7Pixels

Webapplicaties

Meer en meer mensen doen hun business online. Krachtige en betrouwbare websoftware is daarbij onmisbaar. 7Pixels ontwikkeld webapplicaties met impact. In korte, efficiƫnte sprints werken we samen met jouw team naar snel resultaat: online services waar je klanten, partners en medewerkers blij van worden.

Kom in contact

Bouwblokken

 • Webapplicaties - 7Pixels
  Business logica Wij verdiepen ons in jouw business om met oplossingen te komen die een positieve impact hebben op je processen en de klantbeleving.
 • Webapplicaties - 7Pixels
  De gebruiker centraal Wij ontwerpen websoftware waar mensen blij van worden. Slimme tools die je online proces of je dagelijks werk gemakkelijker maken. En waar je op kunt vertrouwen.
 • Webapplicaties - 7Pixels
  Building blocks Met een set building blocks kunnen wij snel en gecontroleerd ontwikkelen. Een ultieme combinatie van standaard en maatwerk.
 • Webapplicaties - 7Pixels
  Maatwerk/open source Op basis van jouw idee zoeken wij naar de beste oplossing. Dit kan zowel open source (MODx) als maatwerk. Op ieder potje past een deksel.
 • Webapplicaties - 7Pixels
  Agile aanpak Inspelen op veranderende omstandigheden. Dat kan heel goed met een agile aanpak, waarbij we samen in korte sprints de webapplicatie ontwikkelen.
 • Webapplicaties - 7Pixels
  Super support Korte lijnen, heldere afspraken en vlotte doorlooptijden, daar maken we je graag blij mee!

Optimalisatie

Ben je al in het bezit van een gave applicatie maar ben je benieuwd wat er beter kan? Onderstaande diensten kunnen ook los toegepast worden.

Webapplicaties - 7Pixels

Applicatie Analyse

Een webapplicatie laten bouwen die niet echt doet wat je zou willen? Je hebt moeite met de communicatie tussen jou en de developers. Laat mij dit gesprek dan overnemen. Ik help je graag om jouw wensen…

Meer over Applicatie Analyse
Webapplicaties - 7Pixels

Concepting

Goed idee in je hoofd maar niet de mogelijkheid om het goed op papier te krijgen? Wij helpen je graag om jouw idee tot leven te laten komen in een visueel concept.

Meer over Concepting
Webapplicaties - 7Pixels

Wireframing

De eerste lijnen van je nieuwe web- site of applicatie op papier zetten. Met een wireframe maken we puur schematisch een indeling van de website. Zo krijg je al snel een gevoel bij de structuur van je…

Meer over Wireframing
Webapplicaties - 7Pixels

Informatie Architectuur

Het structureren van informatie gebeurt overal om je heen. Of je nou de vertrektijd van je trein zoek op een bord of de locatie van een WC op een evenement. Het aanbrengen van structuur in informatie is…

Meer over Informatie Architectuur

Hulp nodig bij een gaaf project?

Laten we dan snel een afspraak maken. Laat ons weten met welk gaaf idee je bezig bent zodat wij alvast wat voorwerk kunnen doen.

Kom in contact