Logo 7Pixels

Websites met succes

Wie zijn klant wil binden moet waardevolle online én offline ervaringen creëren. Met de klantreis als uitgangspunt ontwerp en bouw ik websites met hoge conversie. Altijd met een goede balans tussen strategie, user experience en online marketing.

Kom in contact

Bouwblokken

 • Websites - 7Pixels
  Strategische aanpak Zonder duidelijk doel geen resultaat. Samen bepalen we de online strategie voor nu en in de toekomst en sturen we bij waar nodig.
 • Websites - 7Pixels
  Ken je klant Een tevreden klant is een loyale klant. Door de customer journey centraal te zetten maken we van elke interactie een beleving waar je klant blij van wordt.
 • Websites - 7Pixels
  Design voor conversie Design gaat niet alleen over mooie plaatjes. Onze websites worden doelgericht ontworpen voor de beste gebruikerservaring en conversie.
 • Websites - 7Pixels
  Maatwerk/open source Op basis van jouw idee zoeken wij naar de beste oplossing. Dit kan zowel open source (MODx) als maatwerk. Op ieder potje past een deksel.
 • Websites - 7Pixels
  Agile aanpak Inspelen op veranderende omstandigheden. Dat kan heel goed met een agile aanpak, waarbij we samen in korte sprints de website ontwikkelen.
 • Websites - 7Pixels
  Super support Korte lijnen, heldere afspraken en vlotte doorlooptijden, daar maken we je graag blij mee!

Optimalisatie

Ben je al in het bezit van een gave website maar ben je benieuwd wat er beter kan? Onderstaande diensten kunnen ook los toegepast worden.

Websites - 7Pixels

Website Analyse

Heb je het idee dat er iets niet goed gaat met je website? Weinig bezoekers, slechte conversie of ben je benieuwd of alles wel veilig is? Wij analyseren je website op een aantal punten en brengen een adviesrapport…

Meer over Website Analyse
Websites - 7Pixels

Search Engine Optimization (SEO)

Zoekmachine optimalisatie is een tool dat ingezet kan worden om jouw website hoger te laten scoren in de meest bekende zoekmachines als Google & Bing. De basis ligt bij de techniek de rest in het creëren…

Meer over Search Engine Optimization (SEO)
Websites - 7Pixels

Search Engine Advertising (SEA)

Doelgericht mensen benaderen voor jouw producten of diensten? Dan is online adverteren wellicht iets voor jou. Spreek mensen aan met advertenties die inspelen op het zoekgedrag of retarget mensen die jouw…

Meer over Search Engine Advertising (SEA)
Websites - 7Pixels

Wireframing

De eerste lijnen van je nieuwe web- site of applicatie op papier zetten. Met een wireframe maken we puur schematisch een indeling van de website. Zo krijg je al snel een gevoel bij de structuur van je…

Meer over Wireframing

Hulp nodig bij een gaaf project?

Laten we dan snel een afspraak maken. Laat ons weten met welk gaaf idee je bezig bent zodat wij alvast wat voorwerk kunnen doen.

Kom in contact